Word Partnerschool voor Uit de Kunst

Bij Delubas gaan we voor beter onderwijs! Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou voor nodig. We ontwikkelen ons materiaal namelijk niet alleen vóór de praktijk, maar ook ín de praktijk. Daarom zoeken we partnerscholen die ons willen helpen om alle lessen zo praktisch mogelijk te maken. Als dank voor die hulp doen we je een mooi aanbod.

Wat houdt het in?

Als partnerschool krijg je toegang tot de online proefomgeving van Uit de Kunst. Hierin worden regelmatig nieuwe lessen geplaatst die je kosteloos kunt uitproberen. Bij alle lessen is aangegeven voor welke groep ze zijn bestemd, maar je kunt ze ook gerust in andere groepen uittesten. Om de lessen nog leuker en beter te maken, horen we na afloop graag wat de kinderen en jij ervan vonden. Je kunt dit aan ons laten weten door een evaluatieformulier in te vullen. Dit formulier verschijnt automatisch aan het eind van elke les en het invullen kost slechts enkele minuten.

Voordelen voor partnerscholen

Tijdens de proefperiode kun je alle lessen gratis uitproberen. Na de proefperiode kunnen we je, als dank voor je bijdrage, het volgende aanbieden:

  • het eerste jaar 50% korting (indien de lessen in de proefperiode werden geëvalueerd);

Ook partnerschool worden?

Vraag dan een gratis licentie aan en meld je aan als partnerschool.